Web Analytics Made Easy - Statcounter

با ۸ گام و در کوتاه‌ترین زمان، سایز شکم را کاهش دهید
یکی از اصلی‌ترین مجرمان بزرگ شدن سایز شکم، سیستم گوارشی آهسته، مشکلات هضم و در نهایت ابتلا به نفخ است و این اتفاق بیشتر در زنان بالای ۴۰ سال می‌افتد. با این حال نتایج تحقیقات شگفت انگیز است و نشان می‌دهد که شما می‌توانید با بهبود فرایند هضم و آنهم با تغییرات رژیم غذایی، در کوتاه‌ترین زمان، سایز شکم را کاهش دهید:

اضافه کردن دو نوع فیبر به غذا برای کوچک کردن شکم
ابتلا به نفخ و به دنبال آن یبوست، شکم را متورم و بزرگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یک راه ساده برای از بین بردن یبوست، مصرف فیبر غذایی است. فیبر، روده ھا را خیلی زود به حرکت در می‌آورد و مواد زائد را که در شکم انباشته شده اند، تخلیه می‌کند. اگر از دو نوع فیبر (یعنی فیبر محلول که در پسیلیوم وجود دارد و فیبر نامحلول که در سبوس یافت می‌شود) ھمزمان استفاده شود، تاثیر بھتری دارد. این فیبرھا دست به دست ھم داده و آب را وارد روده بزرگ می‌کنند و سرعت دفع را افزایش می‌دھند. در نتیجه شکم صاف‌تر شده و فرد احساس سبکی می‌کند.

کاهش مصرف سدیم برای کوچک کردن شکم
سدیم موجود در نمک، باعث تجمع آب در بدن شده و شکم را بزرگ می‌کند. سدیم مصرفی اکثر ما بیشتر از دو برابر مقداری است که بدن ما بدان نیاز دارد. این در حالیست که ما به روزانه ١۵٠٠ میلی گرم سدیم نیاز داریم و نه بیشتر.

مصرف غذا‌های حاوی پتاسیم برای کوچک کردن شکم
مواد غذایی غنی از پتاسیم مثل موز و سیب زمینی، به بدن کمک می‌کنند تا آب اضافی را تخلیه کند. مایعات اضافی بدن تحت تاثیر دو نوع ماده معدنی قرار دارند، پتاسیم و سدیم. ھر وقت که تعادل این دو ماده معدنی در بدن بر ھم بخورد، مایعات بدن ھم دستخوش تغییر می‌شوند. اگر سدیم از حد طبیعی بالاتر برود، آب در بدن، تجمع پیدا می‌کند. برای حفظ تعادل سدیم و پتاسیم، می‌توان از این مواد غذایی استفاده کرد: یک عدد سیب زمینی متوسط پخته شده با پوست، یک عدد موز متوسط، یک عدد عنبه ھندی متوسط، نصف فنجان اسفناج پخته شده، یک پرتقال متوسط.

کاهش مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی برای کوچک کردن شکم   این شیرین کننده ھا در بدن به طور ناقص ھضم می‌شوند. باکتری ھای موجود در روده، آن‌ها را تخمیر می‌کنند و در نتیجه باعث تولید گاز و حتی اسھال می‌شوند. اگر بر روی برچسب ماده غذایی عناوینی مثل سوربیتول، مانیتول، زایلیتول و لاسیتول درج شده بود، بدین معنی است که شیرین کننده مصنوعی دارد و باید از انتخاب آن اجتناب کنید.

نوشیدن مایعات کافی برای کوچک کردن شکم
نوشیدن مایعات کافی به روده ھا کمک می‌کند تا با جذب آب بیشتر به روده، حرکت مواد زائد را سریع‌تر و آسان‌تر کند و از بروز یبوست، جلوگیری نماید. افرادی که مایعات کافی دریافت نمی‌کنند، حتی اگر تمام تلاش خود را کرده و سایر نکات را ھم رعایت کنند، در صاف کردن شکم و از بین بردن، نفخ و یبوست، چندان موفق نخواھند بود. روزانه حداقل ٨ لیوان مایعات بنوشید و از مواد غذایی سرشار از مایعات مثل میوه ھا و سبزیجات استفاده کنید. بھترین گزینه، آب است، اما می‌توانید از سایر نوشیدنی ھا مثل شیر و آب میوه طبیعی ھم استفاده کنید.

اجتناب از مصرف نوشابه و آب نبات برای کوچک کردن شکم
ھوا به ھر طریقی که وارد دستگاه گوارش شود، گاز تولید نموده و باعث نفخ می‌شود. خوردن و نوشیدن که با سرعت انجام شود، ھمچنین نوشیدن مایعات از طریق نی، مصرف آبنبات و جویدن آدامس، ھمگی باعث ورود ھوای زیاد به داخل دستگاه گوارش می‌شوند. پس سعی کنید که غذا با آرامش و با دھان بسته بجوید. به جای نوشابه از نوشیدنی ھای سبک‌تر مثل آب یا آب میوه طبیعی استفاده کنید و تا جایی که می‌توانید، آدامس نجویده و آبنبات نخورید.

مصرف ماست پروبیوتیک برای کوچک کردن شکم
تحقیقات نشان می‌دھند که عدم تعادل در باکتری ھای روده می‌تواند به کاھش حرکات روده و پف کردن شکم منجر شود. اما ماست که حاوی باکتری ھای زنده مفید پروبیوتیک است، می‌تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند. باکتری‌های موجود در ماست به افزایش حرکات روده کمک می‌کند و یبوست را از بین می‌برد.


اجتناب از مصرف بیش از حد محصولات خام برای کوچک کردن شکم
میوه ھا و سبزیجات تازه برای بدن بسیار مفید ھستند، اما حجم زیادی از معده را اشغال می‌کنند و باعث متورم شدن معده می‌شوند. برای رفع این مشکل، به ھیچ وجه توصیه نمی‌شود که میوه و سبزی را ترک کنید بلکه بھتر است که ھمه سھم میوه و سبزی روزانه خود را یکجا نخورید و آن را در طی روز تقسیم کنید.



منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لاغری کاهش چربی مصرف پروبیوتیک نوشیدن مایعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک

بچه‌ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می‌کنند، اما شایع‌ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن‌ها متوجه می‌شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می‌خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری‌های آن‌ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه‌ی صحیح مدیریت این رفتار‌ها را بلد باشید.

به گزارش روزیاتو، راهکار‌هایی که در ادامه از آن‌ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده‌تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه‌ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می‌کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می‌کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می‌کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود؛ بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می‌کرد و هم دندان هایش را مسواک می‌زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می‌توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامد‌های منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می‌گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می‌خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کار‌ها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۵- یک برنامه‌ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه‌ی روزانه‌ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص؛ و اگر دوست دارید خلاق باشید، می‌توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می‌تواند به انتخاب خودش جایزه‌ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه‌های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری‌های کودک تان تنبیه‌های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه‌ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی‌خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه‌ی روز را با آن‌ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کار‌ها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه‌های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی‌خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس‌ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه‌ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می‌کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می‌کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره‌ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می‌کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می‌کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره‌ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده‌ی او چظور می‌توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می‌کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه‌ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می‌کند، می‌توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می‌کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن‌ها باشید. مثلاً جمله‌ی ساده‌ای مانند این می‌تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی‌توانیم برویم پارک ناراحت هستی، اما هوا خوب نیست».

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • یک ترفند ساده و سریع: خرد کردن و تیکه کردن اصولی مرغ در ۲ دقیقه (فیلم)
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند